Fotografie, zowel Commercieel als Kunst.

Welkom bij BA-Photographics

Mijn naam is Bas Alderlieste. Een jaar of 5 geleden ontdekte ik mijn passie voor fotografie. In die tijd heb ik me, door middel van  online cursussen, videotutorials, trial and error , boeken, tijdschriften en vele uren bezig zijn, de kunst van de fotografie eigen gemaakt. Dit alles heb ik gedaan naast mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs. De passie liep iets uit de hand en al snel werd ik gevraagd om portretten te maken, evenementen te fotograferen etc. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan Parttime ondernemen. Hieruit is BA-photographics ontstaan.

Mijn specialiteit is het maken van  portretten. Een portret is het mooist als deze genomen is op een spontaan moment, zo min mogelijk geposeerd. Portretten die een bijzonder verhaal vertellen vind ik super interessant om te maken. Door middel van mooie belichting en speciale probs kan je een hoop vertellen. 

Kinderen en baby's zijn lastig op de foto te krijgen. Mede door mijn rust en ervaring als leerkracht in het basisonderwijs, krijg ik de boeven altijd goed vast gelegd. Bovendien heb ik al vele uren geoefend / ervaring opgedaan met mijn eigen kinderen.

Sta je ingeschreven bij een castingbureau en heb je regelmatig foto's nodig om je portfolio up to date te houden, dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. 

Eigenlijk is alles (in goed overleg) mogelijk.

Voor het bekijken van mijn werk en voor informatie over de verschillende mogelijkheden raad ik je aan om deze website eens goed door te kijken. Dat kun je doen door op de knop rechts bovenin te klikken. Heb je daarna nog vragen of specifieke wensen dan kan je altijd contact met me opnemen via info@ba-photographics.nl